Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Radu Banciu, discurs manifest după ce a auzit salariul pe care îl are Gică Hagi ca antrenor la Farul: ”A vrut statuie de când era mic, iar acum antrenează pe 500 de euro liderul campionatului?

Farul Constanta Publicat pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21102946/2/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-17-04-2023-1.jpg

Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul Constanţa. Fostul decar al României este şi antrenor, dar şi finanţator la echipa de la malul mării. 

Hagi a creat o adevărată forţă la Farul în acest moment. Echipa fostului internaţional este pe primul loc în clasamentul play-off-ului din Superligă.

Fostul decar al României a spus mai în glumă, mai în serios, că are cel mai mic salariu dintre toţi antrenorii din Liga 1. El susţine că încasează ca antrenor al Farului 500 de euro. 

Radu Banciu a auzit spusele lui Gică Hagi şi a avut un discurs manifest. Jurnalistul nu crede că antrenorul de la Farul câştigă doar 500 de euro la echipa de la malul mării, punctând că nu îşi duce existenţa din acei bani. 

”Probabil că şi Hagi ia 500 pe vreun fluturaş. Dar în realitate, el nu trăieşte din leafa asta. Nu ar antrena nimeni pentru 500 de euro liderul campionatului din România. Mai ales unul care şi-a dorit statuie de când era mic. Deci, puţin probabil. Dar poate să există o conversaţie într-un vocabular, unde poate să figureze o suma aşa ridicolă. 

Ţi se părea corect să zică Hagi 50.000 de euro pe lună? Bine, e sumă ridicolă în fotbalul mare, dar în România... Păi, 500 de euro câştigă un jurnalist în România.

Să ştie şi Gică Hagi lucrul ăsta. Şi ăla are familia lui, viaţa lui, anturajul lui. Şi el are nevoie de pâine. Trebuie să pună ceva de sărbători pe masă, are chirie.

Acum cine e Hagi? Trebuie să câştige de un miliard de ori mai mult decât ăla, apoi să îl şi lăudăm. Nu mi se pare normal”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

Ce a spus Hagi

”Am cel mai mic salariu din Liga 1 dintre toţi antrenorii, dar cel mai important este că suntem pe plus din punct de vedere financiar. Nu sunt sume mari, dar contează că nu ieşim în pierdere. Ce salariu am eu? 500 de euro. Dar am bonusuri mai mari, în funcţie de performanţe.

Nu este uşor pentru conducere. Treaba mea este cea de manager tehnic, de restul se ocupă cei din management. Avem foarte mulţi angajaţi. 

Şi cu jucătorii s-a procedat la fel. Am oferit salarii pe care le putem duce, dar au bonusuri de performanţă. Jucătorul trebuie să fie motivat. El trebuie să arate că poate şi performează, iar noi, clubul, performăm administrativ şi trebuie să vină banii.

Iar atunci când tu aduci bani, şi noi putem să-ţi dăm. Toţi trebuie să pedaleze în aceeaşi direcţie”, a spus Hagi, la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele