Ultima oră
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia

Radu Banciu distruge naţionala României după meciurile din martie: ”Echipa lui Iordănescu nu e în stare să marcheze 3 goluri nici dacă joacă împotriva Recoltei Stoicăneşti Olt” ǀ EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21081213/1/captura-ecran-710.png

Reprezentativa României a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024. 

De asemenea, selecţionata noastră s-a impus cu 2-0 şi în primul meci din Andorra, reuşind să acumuleze 6 puncte după primele 2 meciuri. 

Chiar dacă grupa României pare destul de uşoară, naţionala noastră nu este sigură de calificare, mai ales că nu a arătat un joc solid în ultimele două meciuri.

Radu Banciu a vorbit în direct la Prima Sport despre selecţionata noastră. Jurnalistul a ironizat echipa lui Iordănescu şi susţine în continuare că România nu are ce căuta la Campionatul European. 

”Echipa lui Iordănescu nu e în stare să marcheze 3 goluri nici dacă joacă împotriva Recoltei Stoicăneşti Olt. Nu avem ce căuta la EURO!”

”Trebuie să recunoaştem că au fost situaţii în care puteam să ridicăm scorul la 3-0, ceea ce era de domeniul incredibilului. Naţionala României nu poate să dea 3 goluri nici dacă joacă cu Recolta Stoicăneşti Olt.

Practic, în momentul de faţă, vezi meciul de la Andorra, unde nu au putut să dea mai mult de două goluri unor adversari care nici măcar nu existau pe harta fotbalului. Aici, criticile nu îşi au rostul. 

Asta e lumea nostră. Lumea locului 4. Sigur, nu trebuie să ne ambalăm, nu avem ce să căutăm la Campionatul European. Naţionala României are face în cel mai bun caz figuraţie acolo. Este o altă lume. Ai tendinţa să te inflamezi după ce te uiţi la clasament”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

CLASAMENTUL GRUPEI: 1. Elveţia – 6 puncte, 2. România – 6 puncte, 3. Kosovo – două puncte, 4. Andorra – un punct, 5. Israel – un punct, 6. Belarus – niciun punct.

Se califică primele două clasate în fiecare din cele 10 grupe preliminare, urmând ca ultimele 3 locuri să fie decise în martie 2024, în urma play-off-ului Ligii Naţiunilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri