Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Radu Drăguşin este un profesionist de nota 10! ”Într-o zi s-a dus la Cristiano şi i-a spus”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21458673/2/radu-dragusin-cristiano-ronaldo.jpg

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, pe o sumă record pentru un fotbalist român, le dă speranţă suporterilor naţionalei că avem, în sfârşit, un lider care ne va duce la un nou Campionat Mondial.

Fotbalul românesc a fost în ultimii ani în moarte clinică. Fel şi fel de jucători talentaţi au plecat în occident, dar niciunul nu s-a impus ca Drăguşin. Alibec, Daminuţă sau Mitea sunt doar câteva exemple.

Din păcate, fotbalistul român nu a înţeles încă ce înseamnă profesionalismul. Gabriel Tamaş, unul din cei mai talentaţi fundaşi pe care i-am avut în ultimii 20 de ani, ne explica la conferinţa de presă de retragere că este o diferenţă în a veni beat sau mahmur la antrenament.

Alt exemplu este Vlad Chiricheş. Pe vremea când evolua chiar la Tottenham, acesta a fost surpins rupt de beat, iar imaginile i-au înfuriat pe fanii echipei londoneze.

Iar acum îl avem pe Radu Drăguşin, care dă dovadă de un profesionalism exemplar. Ieri seară, jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit un episod cu fundaşul român în prim plan. Pe vremea când evolua la Juventus, Radu Drăguşin a stat de vorbă cu Cristiano Ronaldo despre alimentaţie, iar superstarul portughez l-a pus în contact cu nutriţionistul său. De atunci, Drăguşin îşi găteşte singur şi cântăreşte absolut tot ce mănâncă.

”Foarte puţină lume ştie că el e un foarte bun bucătar. Cum a devenit aşa? Este un tip care a ajuns să îşi cântărească ce mănâncă, în halul ăsta se pregăteşte. Nu ştiu dacă ştiţi, dar nu are niciun fel de accidentare.

Cum a ajuns aici? La Juventus l-a avut coleg pe Cristiano Ronaldo. Într-o zi s-a dus la Cristiano şi i-a spus ’Cristiano, vreau şi eu să mănânc exact ce mănânci tu’.

Cristiano i-a zis ’Fratele meu, vino încoace, uite ăsta este numărul de telefon al nutriţionistului meu, te rog să îl suni din partea mea, spune că eu ţi l-am dat şi să te ajute’.

De atunci, el se hrăneşte exact aşa cum îi spune omul ăla. Toată lumea pune povestea asta a lui că nu se accidentează pe modul în care se alimentează şi eu cred în povestea asta”, a spus Decebal Rădulescu, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri