Ultima oră
VIDEO | Se ştie şi ultima echipă care va evolua în La Liga VIDEO | Se ştie şi ultima echipă care va evolua în La Liga
LIVE TEXT | Elveţia - Germania. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A a început! LIVE TEXT | Elveţia - Germania. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A a început!
România pierdut în faţa Elveţiei şi a ratat sferturile de finală la Campionatul Mondial de handbal U20 România pierdut în faţa Elveţiei şi a ratat sferturile de finală la Campionatul Mondial de handbal U20
Sorin Cârţu nu a iertat greşelile „tricolorilor” din meciul cu Belgia. „Am primit nişte goluri pe un comportament naiv” | VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârţu nu a iertat greşelile „tricolorilor” din meciul cu Belgia. „Am primit nişte goluri pe un comportament naiv” | VIDEO EXCLUSIV
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria 0-0! Start în duelul de la Stuttgart LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria 0-0! Start în duelul de la Stuttgart
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe

Radu Drăguşin, răspuns pentru fanii care au criticat naţionala: „Nu-şi dau seama cât de importanţi sunt”

Echipa nationala Publicat pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21625767/1/441762894-469517585560338-3247368667509553601-n.png

Radu Drăguşin (22 de ani) a susţinut în cursul zilei de marţi prima conferinţă de presă din Germania, acolo unde „tricolorii” au sosit luni.

Fundaşul lui Spurs le-a transmis fanilor un mesaj prin care a dezvăluit cât de important este suportul lor în fiecare meci.

Ultimele două teste de pregătire ale naţionalei au tensionat relaţiile cu fanii, care i-au huiduit pe jucători la finalul celor două meciuri. Drăguşin a încercat să calmeze toată situaţia şi le-a transmis un mesaj la sentiment suporterilor.

„Poate fanii nu-şi dau seama cât de importanţi sunt ei pentru noi, în momentele decisive. Un cântec sau un `Hai, România!`, poate fi decisiv în momentele-cheie. Să cânţi imnul României pe stadion, mai ales când jucăm acasă, e un moment foarte special.

Atunci închid ochii şi cânt alături de 30-40 de mii de oameni. E greu de descris ce simt, e de nedescris, când toţi te îndeamnă la luptă. E primul din momentele în care îmbrac acest tricou când simt o responsabilitate incredibilă”, a declarat apărătorul echipei naţionale.

Radu Drăguşin a mai afirmat că starea de spirit în rândul tricolorilor este excelentă şi că el are încredere că naţionala României poate trece de grupe la Euro-2024.

"Este mult entuziam printre noi, am văzut cum ne-au primit oamenii, hotelul cum este decorat, oamenii care ne-au aşteptat. Este un sentiment de mândire, ne-am dorit şi am muncit pentru acest lucru. Starea de spirit nu s-a schimbat, nici măcar dpă cele două amicale. Sper să-mi ajut echipa şi colegii.

Cum ne apărăm la Tottenham este diferit faţă de felul în care ne apărăm la naţională. Dar când te mulezi pe cererile antrenorului, devii un jucător mai bun. Obiectivul nostru este să trecem de această grupe, cred că îl putem atinge. Noi mereu am fost "underdog", ca să zic aşa, majortatea nu a crezut că putem face ceva, dar trebuie să avem încredere că putem face un European bun.

Pot spune câ starea de spirit este excelentă, suntem mai uniţi ca niciodată. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri. Vom studia foarte bine Ucraina şi vom face uin plan de a câştiga meciul", a mai spus Drăguşin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri