Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Răducanu şi Thiem, beneficiari de wild card la Miami Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21041453/1/twitter-us-open.jpg

Sportivii Emma Răducanu şi Dominic Thiem au primit wild carduri pentru Miami Open, au anunţat joi organizatorii competiţiei.

Răducanu, câştigătoarea turneului US Open în 2021, a pprimit wild card şi pentru Indian Wells. Britanica nu a mai jucat de la Australian Open, când s-a accidentat la gleznă.

Thiem, campion la US Open în 2020, a avut de asemenea probleme medicale în acest an.

“Ambii sportivi au arătat ce trebuie pentru a câştiga cele mai mari turnee din lume şi abia aşteptăm să îi primim la Miami pentru ca ei să lupte aici pentru trofeu”, a declarat directorul turneului, James Blake.

Turneul Miami Open va avea loc în perioada 19 martie – 2 aprilie.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele