Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Rafael Benitez poate reveni în antrenorat! Clubul din Premier League care-l are pe listă

Premier League Publicat pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20878261/1/profimedia-0430879796.jpg

Rafael Benitez (62 de ani), fără echipă din ianuarie, când a reziliat cu Everton, este aproape de revenirea în antrenorat, tot la o formaţie din Premier League, la Nottingham Forest, nou-promovată în divizie vara trecută. Din informaţiile oferite de presa din Anglia, managerul Steve Cooper (42 de ani) este ca şi demis de la Nottingham Forest.

  • Premier League e LIVE etapă de etapă pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Astfel, pe lista conducerii echipei Nottingham Forest se află şi Rafael Benitez, care are chiar şanse mari să preia conducerea băncii tehnice în perioada următoare, dacă Steven Cooper nu va reuşi să regleze situaţia.

Nottingham Forest are cinci eşecuri la rând, 0-2 cu Tottenham, 0-6 cu Manchester City, 2-3 cu Bournemouth, 2-3 cu Fulham şi 0-4 cu Leicester City, apărarea arătând foarte rău, iar atacul nu a dat randament.

Între multele formaţii pregătite de Benitez se mai numără Valladolid, Valencia, Inter Milano, Chelsea, ca interimar, Napoli, Real Madrid, Newcastle United şi, ultima oară, Dalian Professional, în China, club de care s-a despărţit în ianuarie 2021, după un an şi jumătate.

Cu Everton a semnat în iulie 2021 şi a stat pe poziţie până în ianurie acest an.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele