Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Rafael Nadal îşi continuă parcursul la Wimbledon. Victorie în turul doi cu Ricardas Berankis, dar a cedat un set. Ibericul, adversar facil în runda următoare

Tenis Publicat pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20759382/1/nadal-2.jpg

Locul 4 mondial şi favorit 2, spaniolul Rafael Nadal îşi continuă parcursul la Wimbledon, după ce s-a impus, joi, în faţa lituanianului Ricardas Berankis, locul 106 mondial.

Într-un meci de trei ore şi 2 minute, întrerupt şi de ploaie, Rafael Nadal s-a impus cu ceva probleme, el pierzând un set, al treilea a partidei. Scorul final a fost 6-4, 6-4, 4-6, 6-3, iar ibericul a acces, astfel, în runda următoare a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

În turul următor, campionul spaniol va evolua contra italianului Lorenzo Sonego, locul 54 mondial.

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Wimbledon

Simona Halep a învins-o, joi, pe belgianca Kirsten Flipkens, locul 190 mondial, şi a acces în turul trei la Wimbledon. Românca s-a impus în două seturi dar nu fără probleme, scor 7-5, 6-4, iar în turul trei va evolua contra polonezei Magdalenei Frech, locul 92 mondial.

Pentru Kirstens Flipkens, acesta a fost ultimul meci la simplu din carieră. Ea a anunţat că se retrage după experienţa din acest an de la Wimbledon.

Referitor la Simona Halep, rămâne să vedem ce va face în turul următor, dar e greu de crezut că va avea dificultăţi sau că va pierde set cu Frech, dat fiind şi locul ocupat de aceasta.

Nu e vorba despre meciul meu acum, ci doar despre ea (n.r. - despre Kirsten Flipkens). Mă bucur că am putut juca împotriva ei. Am învăţat multe de la ea, am jucat de multe ori împotriva ei.

Mi-a fost teamă înaintea meciului, antrenorul meu poate confirma. Vreau să te felicit pentru întreaga ta carieră, ne vei lipsi, mult succes în tot ce îţi propui mai departe”, a declarat Simona Halep.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele