Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Rafael Nadal şi Alexander Zverev au debutat cu victorii la Roma

Tenis Publicat pe 11 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20703093/1/rnn.jpg


Spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului de categorie Masters 1.000 de la Roma.
 
El l-a învins în turul al doilea, în care a fost direct acceptat, cu scorul de 6-3, 6-1, pe americanul John Isner, locul 27 ATP, după un meci de 77 de minute.
 
Nadal, de zece ori campion la Roma, va evolua în optimi cu canadianul Denis Shapovalov, locul 16 ATP şi cap de serie numărul 13.
 
Germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 2, l-a întrecut, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, pe argentinianul Sebastian Baez, locul 37 ATP, venit din calificări, după o partidă de o oră şi jumătate.
 
Americanul Tommy Paul, locul 34 ATP, sau australianul Alex de Mianur, locul 22 ATP, va fi adversarul lui Zverev din optimi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele