Ultima oră
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor

Rămas fără Borza, Pancu a luat o decizie disperată! Selecţionerul naţionalei de tineret a convocat un fundaş cu patru minute jucate în ultimele cinci partide

România U21 Publicat de Tudor Moisa pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21341137/2/pancu.jpg

Accidentarea lui Mario Camora nu i-a dat bătăi de cap doar lui Edi Iordănescu. 

După convocarea de urgenţă a lui Borza la echipa mare, Pancu a fost nevoit să găsească repede un alt fundaş stânga.

Răspunsul: Ştefan Ştefanovici, jucător la Poli Iaşi.

Ştefanovici are doar cinci partide jucat în Superligă, iar de la meciul cu FCSB din 20 august, fundaşul stânga a bifat doar patru minute, contra FC Botoşani.

În ultimele trei meciuri ale ieşenilor, acesta a fost rezervă neutilizată în două, iar contra Voluntari nici nu a prins lotul. Premergător partidei cu FC Botoşani, Ştefanovici a fost rezervă şi în partida cu Universitatea Cluj.

Jucătorul ieşenilor are 21 de ani şi este cotat la 100.000 de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele