Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani

Rapid a cedat un jucător la divizionara secundă CS Mioveni

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21281926/1/ignat.jpg

Rapid l-a cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului pe Cristian Ignat la CS Mioveni, formaţie ce îşi propune revenirea în Superliga.

Tânărul fundaş a fost o speranţă a giuleştenilor, dar în sezonul trecut a prins foarte puţine şanse. Ignat are în stagiunea trecută de campionat 3 apariţii şi 139 de minute jucate.

”Cristian Ignat (20) a fost împrumutat pentru un sezon la CS Mioveni, formaţie de liga secundă, antrenată de Constantin Schumacher.

7 meciuri a jucat Cristi pentru Rapid

Ignat mai are contract cu Rapid până în 2026

Multă baftă, Cristi!”,
este comunicatul celor de la Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele