Ultima oră
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
VIDEO | Farul - CFR Cluj 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Grameni, gol de generic VIDEO | Farul - CFR Cluj 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Grameni, gol de generic
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri

Rapid a găsit înlocuitor pentru Rareş Ilie! UPDATE: Francezul Jayson Papeau a semnat

Rapid Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20776058/1/rares-ilie-2.jpg

UPDATE: Jayson Papeau (26 de ani) a semnat cu Rapid, a anunţat formaţia din Giuleşti. Mijlocaşul francez de bandă a semnat pe doi ani cu echipa din SuperLiga României şi va putea juca în partida de duminică, cu FCSB, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, de la ora 21:30.

Bienvenue, Jayson! Rapid a reuşit cel de-al doilea transfer al zilei, achiziţionându-l pe Jayson Papeau, de la Warta Poznan, acesta urmând a fi jucătorul Rapidului pentru următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unu.

În vârstă de 26 de ani, mijlocaşul francez a semnat cu echipa noastră pentru următoarele două sezoane, şi poate evolua duminică, în meciul cu FCSB.

Jayson a venit din prima ligă poloneză, unde a jucat în 26 de partide ale sezonului trecut, evoluând şi în etapa de debut a acestei stagiuni, în urmă cu o săptămână, în partida Rakow – Warta (1-0). 

Jucător de piciorul drept, francezul joacă de obicei în banda stângă, însă poate evolua şi în spatele vârfului, dar şi pe partea dreaptă, calităţile sale principale fiind tehnica şi forţa, fiind şi un foarte bun pasator.

Papeau este cel de-al optulea transfer al verii, după Paul Iacob, Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu, Codruţ Sandu, Damien Dussaut şi Marko Dugandžić”, a anunţat Rapid.


Informaţiile iniţiale 

Rapid caută înlocuitor pentru Rareş Ilie, iar o variantă probabilă este Jayson Papeau, francez în vârstă de 26 de ani, acum sub contract cu polonezii de la Warta Poznan. În trecut a evoluat doar în Franţa, cea mai importantă echipă fiind Amiens SC.

Rapid trebuie să aducă înlocuitor pentru Ilie, iar Papeau are şanse să ajungă în Giuleşti, conform ziare.com. Sezonul trecut, acesta a jucat în 31 de meciuri, a marcat un gol şi a reuşit să ofere două pase decisive.

UPDATE marţi (19 iulie), ora 22:55: Ultimele informaţii aduc la cunoştinţă faptul că mutarea este făcută în mare măsură, Papeau fiind aşteptat în România pentru a semna contractul, conform ProSport. În următoarele zile el va ateriza în Bucureşti, va face vizita medicală, după care mutarea va fi oficializată.


Rapid a încasat mai mult de 5 milioane de euro pentru transferul lui Rareş Ilie în Franţa, la Nice. ”Feroviarii” au recunoscut acest detaliu prin Victor Angelescu, dar acesta nu a declarat, însă, suma exactă pentru care a fost cedat unul dintre cei mai buni tineri din SuperLiga României.

Da, suntem agreaţi cu clubul, mai rămâne ca jucătorul să facă vizita medicală ca să putem semna şi actele. Probabil că într-o zi, două, va pleca din ţară, săptămâna asta sigur. Sigur nu joacă împotriva CFR-ului. Nu putem să vă spunem suma, că avem clauză de confidenţialitate, dar e mai mare de 5 milioane (n.r - de euro)”, a spus Victor Angelescu, la Orange Sport.

Potrivit datelor din acest moment, mijlocaşul va încasa nu mai puţin de 500.000 de euro pe sezon de la Nice.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele