Ultima oră
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen
VIDEO | Farul - CFR Cluj 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Munteanu, gol de mare rafinament VIDEO | Farul - CFR Cluj 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Munteanu, gol de mare rafinament

Rapid a luat în calcul să iasă de pe teren în derby-ul cu FCSB. Ce s-a întâmplat la pauză

Rapid Publicat pe 7 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20912403/1/fcsb-rapid-1.jpg

A devenit la modă ca echipele din fotbalul românesc să ameninţe că ies de pe teren atunci când sunt ”victime”. După ce CFR Cluj a anunţat că a fost aproape să iasă de pe gazon în derby-ul cu Rapid, considerând că a fost dezavantajată de arbitraj, de această dată giuleştenii ar fi fost aproape să părăsească Arena Naţională în derby-ul cu FCSB, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor formaţiei lui Mihai Pintilii.

Se pare că oamenii care au stat în loja Rapidului pe cel mai mare stadion al României au luat în calcul această variantă, ca jucătorii să nu mai revină pe teren după pauză, dar, conform sport.ro, Adrian Mutu şi fotbaliştii conduşi din teren de Cristi Săpunaru au anunţat că vor să continue derby-ul, pe care l-au pierdut în cele din urmă cu 1-3.

EXCLUSIV | Gică Popescu acuză faptul că Rapid e avantajată de arbitraj: ”Nu vreau să văd un campionat în favoarea ei. Mă trec fiori pe şira spinării”

Gică Popescu a avut o reacţie categorică în urma anumitor meciuri disputate în SuperLiga României şi a evidenţiat, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, câteva erori de arbitraj în favoarea Rapidului, în special în derby-urile cu Farul şi CFR Cluj, ambele din Giuleşti.

Fostul mare internaţional, oficial al Farului, a declarat că observă o anumită direcţie a arbitrilor, pro Rapid, dar speră ca acest semnal de alarmă pe care l-a tras public să ducă la rezolvarea unor asemenea momente, arbitrajul să fie imparţial, mai ales că SuperLiga României dispune şi de VAR şi, în mod normal, erorile ar trebui să nu mai existe.

Gică Popescu a făcut apel şi ca alte voci din fotbalul românesc să ia atitudine şi să-şi spună părerea public, dacă Rapid va fi în continuare avantajată.

Îmi doresc ca arbitrajul să nu mai fie pro Rapid. Este primul lucru pe care mi-l doresc! M-am uitat la meciul Rapid - Farul, iar pe mine m-a speriat maniera de arbitraj. Ar trebui să spună mai multă lume... Ai văzut meciul cu CFR, ai văzut maniera de arbitraj? Ai văzut al doilea penalty al Rapidului? Nu-ţi trec fiori pe şira spinării când te gândeşti la o asemenea manieră de arbiraj? Mie îmi trec!

Mi se aprinde un beculeţ roşu, pe care vreau să îl las doar la acest nivel, să fie un semnal de alarmă. Nu aş vrea să vedem un campionat presărat cu greşeli de arbitraj în favoarea Rapidului. Asta spun acum!

Nu poţi să nu ai o reacţie după ce ai văzut ce s-a întâmplat la Rapid – CFR. Contra CFR-ului, care anii trecuţi era acuzată că era ajutată de arbitraj”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele