Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Rapid a oferit 12 mingi pentru transferul lui Alex Ioniţă I

Rapid Publicat pe 4 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19471015/1/alex-ionita.jpg

Alex Ioniţă I, acum în vârstă de 31 de ani, a ajuns la Rapid în urmă cu mai bine de 15 ani, dar cum s-a făcut mutarea de la acea vreme abia acum s-a aflat. Giuleştenii au plătit 12 mingi în valoare de 500 de euro. Apoi, atacantul avea să aducă o sumă faorte bună Rapidului. În 2010 a fost vândut la FC Koln pentru 2.5 milioane de euro.

”Pe Alex Ioniţă I l-am adus pe 12 mingi care au costat 500 de euro. Plătiţi din banii mei pe care nu i-am mai văzut niciodată. Apoi l-au vândut pe Ioniţă la Koln şi am luat doar o bătaie pe umăr de la George Copos. M-a felicitat. M-am rugat de Dinu Vamă degeaba”, şi-a adus aminte Gabi Răduţă pentru ProSport.

Acum, Alex Ioniţă I joacă pentru UTA Arad.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele