Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

Rapid, aproape de o lovitură de proporţii! Antonio Sefer ar fi dorit de 4 echipe din Serie A

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 11 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20545884/1/rapid-bucuresti-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-18-12-2021.jpg

Impresarul Florin Manea susţine că Antonio Sefer, mijlocaşul celor de la Rapid Bucureşti, este monitorizat serios de către 4 formaţii din Serie A. Un eventual transfer la finalul sezonului s-ar realiza pentru o sumă cuprinsă între 500.000 şi un milion de euro. 

„Există un interes mare pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae (n.r-preşedintele Rapidului). I-am comunicat că există acest interes. 

E o situaţie destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi preţul. Daniel Niculae mi-a zis «Florine, încearcă să obţii cât mai mult posibil». Eu reprezint jucătorul, dar trag şi pentru Rapid. Vreau să obţin o sumă cât mai mare. 

Cred că suma ar fi cuprinsă între 500.000 de euro şi 1 milion. E greu... El intră în ultimul an de contrat, românii nu au o faimă foarte bună. Dar cam acela e preţul. Nu cred că Rapid ar vrea mai mult. Acum să vedem cât obţinem. Transferul s-ar face la vară. Sunt 4 echipe din Serie A interesate. Vor veni să-l vadă live. 

Sefer ar putea face faţă acolo, dacă se pregăteşte cum i-am zis. Am mare încredere în talentul lui. La Rapid joacă în bandă, într-o poziţie care nu-l avantajează. În centru ar fi mai bun”, a declarat Florin Manea, pentru GSP. 

În acest sezon, Sefer a bifat 17 meciuri în tricoul Rapidului, reuşind 2 pase de gol. Acesta mai are contract cu formaţia din Giuleşti până în 2023. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele