Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Rapid Bucureşti şi-a stabilit programul meciurilor amicale din cantonamentul slovac

Rapid Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21220748/1/mutu-rapid.jpg

FC Rapid a anunţat miercuri programul meciurilor amicale pe care echipa bucureşteană le va susţine în cantonamentul din Slovacia.

Jucătorii echipei Rapid Bucureşti se vor reuni pe 14 iunie şi se vor pregăti la Baza „Constructorul Mobexpert” până la data de 26 iunie.

În perioada 26 iunie – 8 iulie, Rapid va efectua un cantonament la Šamorin, în Slovacia. În cadrul cantonamentului, elevii lui Adrian Mutu vor susţine trei meciuri amicale: cu FK DAC Dunajska Streda, vicecampioana Slovaciei (28 iunie), cu formaţia din liga secundă ungară Eto Györi FC (1 iulie) şi cu Slovan Bratislava, campioana Slovaciei (5 iulie).

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele