Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Rapid dă o super lovitură! Ongenda, sub comanda lui Adi Mutu

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21017402/1/ongenda.jpg

Rapid dă o super lovitură în ultimele ore ale perioadei de mercato. Decebal Rădulescu a anunţat că giuleştenii îl vor înregimenta pe Hervin Ongenda, jucător dorit de FC Botoşani, formaţie la care s-a remarcat în fotbalul românesc.

Acesta şi-a reziliat contractul cu cei de la Apollon Limsassol, formaţie pentru care a bifat puţine partide, fiind mai mult rezervă.

Francezul ar urma să fie remunerat cu suma de 10.000 de euro pe lună, iar acordul va fi parafat pe un an şi jumătate.

”Rapid Bucureşti se pregăteşte de o lovitura pe piaţa transferurilor. Ervin Ongenda (27 de ani) e foarte aproape să semneze un contract de 1,5 ani cu giuleştenii. Salariul ar urma să fie de 10.000 de euro lunar.

Managerul Daniel Niculae împreună cu Victor Angelescu şi-ar dori un acord pe 6 luni cu drept de prelungire. Dar cel mai probabil în scurt timp se va ajunge la o înţelegere. Ervin a evoluat ultima dat în Cipru, la Limassol”
, a scris jurnalistul Decebal Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

  • 108 meciuri a jucat Hervin Ongenda în tricoul FC Botoşani, având 13 goluri marcate şi 13 assist-uri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele