Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Rapid i-a prelungit contractul lui Adrian Mutu până în 2025

Rapid Publicat pe 10 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20812269/1/adrian-mutu-2048x1365.jpg

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, al cărui contract era scadent în vara lui 2023, a semnat prelungirea acestuia până în 2025!

„Mă bucur mult pentru acest moment. Este un vot de încredere din partea clubului, pe care îl tratez cu maximă seriozitate şi responsabilitate! Hai, Rapid!”, a spus Adi Mutu pentru fcrapid.ro.

Fostul atacant al naţionalei României a venit la Rapid în luna martie, timp în care a condus echipa în 14 meciuri.

Bilanţul giuleştenilor cu Adi Mutu pe bancă este unul pozitiv, cu 10 victorii, o remiză şi trei înfrângeri, golaveraj 28-9.

Prima partidă cu Adi Mutu la cârmă datează din 5 martie 2022, atunci când Rapid a învins Academica Clinceni, cu 1-0, prin golul marcat de Rareş Ilie. 

În startul acestui sezon, Rapid a obţinut 9 puncte din patru partide, învingând FCSB (2-0), Universitatea Craiova (1-0) şi FC Argeş (2-1).

Singura înfrângere din actuala stagiune a venit în prima etapă, 0-1, la Cluj-Napoca, cu CFR, atunci când Rapid a ratat un penalty în prelungirile partidei.

De-a lungul carierei de antrenor, Adrian Mutu a mai condus FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21 şi FC ”U” Craiova.

Ca jucător, cel poreclit ”Il Fenomeno”, a evoluat pentru FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploieşti, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele