Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

Rapid îl poate transfera pe Florinel Coman, dar în schimbul preţului corect. Patronul FCSB-ului, anunţ ferm

FCSB Publicat pe 25 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20930984/1/sucu.jpg

Florinel Coman continuă să fie adus în discuţie când vine vorba de un eventual transfer între FCSB şi Rapid. Mijlocaşul de 24 de ani poate ajunge în Giuleşti, pentru că Gigi Becali a afirmat că ia în calcul posibilitatea ca jucătorul fie cedat la rivali, dar cu siguranţă e nevoie de o ofertă importantă de bani din partea omologilor săi rapidişti.

Gigi Becali a transmis public că aşteaptă telefonul lui Dan Şucu, dacă acesta decide că are nevoie de Florinel Coman, a cărui cotă de piaţă este în acest moment de 3 milioane de euro, iar transferul său de la Viitorul Constanţa la FCSB, din 2017, a costat chiar 3 milioane de euro.

Eu dacă vreau un jucător de la Rapid îl sun pe Şucu: «Îl vinzi pe Vasilică, pe Ionică, pe cutare?». El dacă vrea un jucător: «Alo, domnule Becali, îl vinzi pe Coman?». Eu îl ştiu pe Şucu. E un om demn. (n.r. Mutu şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe Coman) Mutu dă banii?

Şi eu pot să ascult de dorinţele lui Pintilii şi ale lui Meme. Dar când vreau un jucător, îl sun pe Şucu. Dacă o să mă sune Şucu, o să vorbesc cu el. Restul nu au putere. Cine dă banii are putere. Negociază cu mine”, a explicat Gigi Becali, conform sport.ro.

Statisticile lui Florinel Coman din acest sezon sunt slabe, doar trei goluri şi trei pase decisive în 23 de meciuri. Stagiunea trecută a fost şi mai slabă, un gol şi cinci pase decisive în 21 de partide.

Becali, critici pentru Florinel Coman săptămânile trecute

Gigi Becali, patronul lui FCSB, le-a reproşat neimplicarea şi inconstanţa lui Florinel Coman şi lui Octavian Popescu.

Problemele se ţin lanţ de FCSB în ultima vreme, iar acest lucru se poate observa prin prisma locului ocupat în campionat şi a rezultatelor slabe din Conference League. Unul dintre factorii care au făcut ca ”roş-albaştrii” să aibă acest început slab de sezon este lipsa de formă a jucătorilor de bază, precum Octavian Popescu şi Florinel Coman.

Gigi Becali i-a mustrat pe cei doi jucători şi i-a oferit drept exemple pe Andrei Cordea, care se află într-o formă extraordinară şi despre care patronul lui FCSB spune că va fi următorul jucător care va pleca pe o sumă importantă, şi pe Dennis Man, aflat într-o formă bună la Parma.

”Le-am zis lui Tavi şi Coman că nu am avut oferte clare pentru ei. 'Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul: Cordea'. De ce? Pentru că e constant şi pleacă. Man era vedetă, era extraordinar?

Man avea constanţă, nu a fost un extraordinar, dar băiatul patronului american se uita pe statistici, ăla când te vede că alergi patru kilometri într-un meci, nu te ia pe tine.

'Tavi, Florinele! Băi, trebuie să alergi 12 kilometri pe meci, Man de aia a plecat, m-a ajutat el, alerga, dădea pasă de gol, dădea gol”, a declarat Gigi Becali în urmă cu două săptămâni.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele