Ultima oră
VIDEO | ”Cred că asta e problema”. Burmaz a identificat marele minus al celor de la Rapid VIDEO | ”Cred că asta e problema”. Burmaz a identificat marele minus al celor de la Rapid
VIDEO | Rapid merge tot mai rău, dar Bogdan Lobonţ rămâne optimist. ”Încercăm să aducem principiile sănătoase pe care le-am acumulat” VIDEO | Rapid merge tot mai rău, dar Bogdan Lobonţ rămâne optimist. ”Încercăm să aducem principiile sănătoase pe care le-am acumulat”
VIDEO | Sepsi - Rapid 3-2. Covăsnenii au reuşit a treia victorie din play-off, în urma unui meci spectaculos VIDEO | Sepsi - Rapid 3-2. Covăsnenii au reuşit a treia victorie din play-off, în urma unui meci spectaculos
UEFA a făcut anunţul pe care cei de la Girona îl aşteptau UEFA a făcut anunţul pe care cei de la Girona îl aşteptau
Veste extrem de proastă pentru Dinamo! Un jucător de bază nu va putea evolua la meciul cu UTA Veste extrem de proastă pentru Dinamo! Un jucător de bază nu va putea evolua la meciul cu UTA
Zi bună pentru sportul românesc! Cătălina Axente e a doua luptătoare care se califică la Jocurile Olimpice Zi bună pentru sportul românesc! Cătălina Axente e a doua luptătoare care se califică la Jocurile Olimpice

Rapid îl pune la zid pe Dorinel Munteanu după derepajul rasist: ”Unii dintre acei “bronzaţi”, aşa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva. Stadionul nu este nici teatru, nici operă!”

Rapid Publicat pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21482027/1/steaua-bucuresti-otelul-galati-play-off-liga-2-casa-pariurilor-7-05-2023-1.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a 24-a din Superligă.

Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul încă din minutul 6, când apărarea gălăţenilor a gafat şi Albion Rrahmani a înscris. Meciul a fost oprit pentru 4 minute, din minutul 11, din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate în teren de suporterii giuleşteni.

După reluare, oaspeţii au ratat o ocazie mare în minutul 14, când Aioani a intervenit foarte bine la Rusevic. Rapidul şi-a dublat avantajul înainte de pauză, în minutul 45+3, prin Burmaz.

Ermal Krasniqi nu l-a putut învinge pe portarul Oţelului, în minutul 53, iar elevii lui Dorinel Munteanu au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 87, prin Cisotti. S-a încheiat 2-1 pentru Rapid, care este pe locul 3, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are şi ocupanta locului secund, CFR Cluj. Oţelul se află pe poziţia a 11-a, cu 28 de puncte.

După meci, Dorinel Munteanu a fost foarte supărat şi chiar a avut un derapaj rasist la adresa unor suporteri din Giuleşti. Antrenorul nu a fost prea calm nici la conferinţa de presă şi a acuzat faptul că Rapidul a fost avantajată de arbitraj. 

Duminică dimineaţă, Dorinel Munteanu a vorbit despre declaraţiile sale. Antrenorul a oferit mai multe detalii despre ”conflictul” pe care l-a avut cu suporterii din Giuleşti. 

Tot duminică dimineaţa, FC Rapid a transmis într-un comunicat publicat în social media. Clubul este stupefiat de atitudinea antrenorului echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu.

”Unii dintre acei “bronzaţi”, aşa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva. Stadionul nu este nici teatru, nici operă!”

”Am rămas stupefiaţi şi suntem indignaţi de reacţia antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noştri. Îi înţelegem frustrarea în urma eşecului din Giuleşti şi nu vrem să intrăm într-o polemică.

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai paşnic şi liniştit “spectator”.

Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat şi ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎŢI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEŞTI SUPORTERII!

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii şi totodată brandul Rapid, domnule Munteanu!

Şi nu uita, în mod sigur unii dintre acei “bronzaţi”, aşa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când şi domnia ta ne făceai fericiţi la Mondialul din SUA”, a transmis Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele