Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Rapid l-a transferat definitiv pe Alexandru Albu. Cât au plătit giuleştenii

Rapid Publicat pe 19 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20781085/2/albu-1.jpg

Alexandru Albu a fost transferat definitiv de Rapid! Fundaşul va juca în următoarele două sezoane pentru formaţia din Giuleşti, lucru confirmat de impresarul său cu o postare pe site-urile de socializare. Albu, în vârstă de 28 de ani, era împrumutat de Rapid din Liga 2, de la Concordia Chiajna, dar acum a fost adus definitiv.

Rapid a plătit clauza de transfer, în jur de 150.000 de euro, şi a ajuns la un total de 200.000 de euro cu cheltuielile aducerii fundaşului. Cei 50.000 de euro reprezintă suma de împrumut pe care Rapid a achitat-o în vara trecută.

Alexandru Albu a devenit jucătorul lui Rapid Bucureşti pentru următoarele două sezoane printr-un transfer definitiv între Rapid şi Concordia. Mult noroc, frate!”, a scris Apostu pe Instagram.

Capabil să acopere postul de fundaş central, pe cel de mijlocaş la închidere, dar şi să devină un număr 8 periculos în preajma careului, Albu a ajuns la apogeu sub comanda lui Mihai Iosif, marcând şapte goluri şi oferind două pase decisive în cele 36 de meciuri jucate pentru Rapid în stagiunea 2021/2022.

Cotat la 1.3 milioane de euro de transfermarkt.de, Albu, care a fost chemat şi de Mirel Rădoi la echipa naţională, aparţinea de Concordia Chiajna, care l-a împrumutat la Rapid până la finalul sezonului trecut, când giuleştenii erau nevoiţi să plătească o sumă de transfer pentru a-l lua definitiv. Iată că a fost achitată clauza.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele