Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Rapid, lovitură de 3 milioane de euro! A vândut drepturile pentru numele stadionului din Giuleşti

Rapid Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20898757/1/sapunaru-rapid.jpg

Rapid a organizat o licitaţie pentru numele stadionului din Giuleşti în luna septembrie, iar formaţia antrenată de Adrian Mutu s-a ales cu o sumă de 600.000 de euro pentru fiecare din următorii cinci ani, adică un total de 3 milioane de euro. Licitaţia a fost câştigată de Superbet.

Astfel, stadionul se va numi de acum înainte Superbet Arena - Giuleşti, conform GSP. Însă, cei 600.000 de euro nu acoperă nici măcar suma integrală de îngrijire a arenei pe un an, care ajunge, se pare, la 800.000 de euro.

Ca un detaliu, Superbet este şi sponsorul oficial al Rapidului, numele casei de pariuri fiind regăsit şi pe tricourile de joc, în zona din faţă, pe piept.

Rapid, protagonista meciului sezonului

Rapid şi Farul au terminat la egalitate, 1-1, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, derby-ul etapei a 15-a din SuperLiga 2022/2023. Oaspeţii au condus la pauză, dar puteau pierde pe final, dacă Istvan Kovacs nu anula cu ajutorul VAR un gol marcat de belgianul Xian Emmers. Farul rămâne lider, cu cinci puncte peste Rapid.

Meciul primei părţi a campionatului. E eticheta pe care o primeşte Rapid - Farul, partidă în care Denis Alibec a strălucit primul în minutul 20, când a transformat în gol o pasă superbă a lui Grameni. Egalarea a venit de la Săpunaru (52), cu capul, după o centrare a lui Ioniţă, apoi a urmat un forcing al gazdelor, cu Emmers şi Sefer ratând ocazii mari. În minutul 85, belgianul Emmers a punctat pentru ceea ce trebuia să fie 2-1 în favoarea giuleştenilor, dar reuşita sa a fost anulată după intervenţia VAR pentru un henţ la Albu.

Rapid - Farul s-a terminat 1-1, rezultat care menţine echipa lui Gică Hagi pe primul loc în SuperLigă, cu 34 de puncte, la cinci lungimi peste Rapid.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele