Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Rapid mai face un transfer, după victoria cu FCSB. Atacantul e ca şi venit

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20791921/1/luk.jpg

Rapid mai vrea un atacant, după ce l-au adus pe Marko Dugandzic, de la CFR Cluj şi sunt foarte aproape să îl semneze pe Kevin Luckassen.

Olandezul se află sub contract cu Kayserispor, iar conducerea giuleşteană a ajuns la un acord cu formaţia din Turcia, unde Luckassen mai are doar un an de contract, potrivit Playsport. Adi Mutu a solicitat încă un atacant, după venirea lui Dugandzic, fiindcă Vojtus va fi indisponibil o perioadă lungă de timp şi îl mai are doar pe Despa (20 de ani) pentru acea poziţie.

Kevin Luckassen a mai evoluat îl SuperLigă la Poli Iaşi, Farul şi Sepsi, reuşind să adune 60 de meciuri şi 20 de goluri. Olandezul cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt.com a fost la academia de juniori a lui AZ Alkmaar şi a evoluat pentru Ross County, Slovan Liberec, SKN Polten, Northampton, Almere, de-a lungul carierei. 

Acesta a ajuns de la Poli Iaşi la Farul, de unde a plecat în 2021 la Kayserispor, iar turcii l-au împrumutat la Sepsi, sezonul trecut.

”Ne mai trebuie un atacant. Discutam cu Victor (n.r. Angelescu) în vestiar, pe bancă aveam 3 copii, îmi plac. Dar sunt meciuri ca acesta, unde trebuie experienţă”, a declarat Adi Mutu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele