Ultima oră
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Rapid, pe urmele unui jucător cu experienţă în Casa Liga 1. Mutarea la care speră Daniel Niculae

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19469062/1/nic.jpg

Rapid negociează cu Alexandru Dandea (32 de ani), care în prezent este legitimat la Astra Giurgiu.

Anunţul a fost făcut de Daniel Niculae, care a declarat că este nevoie de experienţa lui Dandea, pentru ca giuleştenii să revină pe prima scenă fotbalistică. Campion cu Astra, Dandea e un rapidist declarat:

”Ar fi foarte bine, m-aş bucura enorm. Trebuie aduşi rapidişti la echipă, pentru că nucleul nu este încă format. Joacă Virigil (n. red - Virgil Drăghia), Ion (n. red - Ionuţ Voicu), mai sunt câţiva jucători cât de cât cu state mai vechi în Giuleşti, dar ca sa le transmiţi celorlalţi ce simt suporterii, ai nevoie de suporterii din teren. Ar fi foarte indicat, un jucător polivalent, care iubeşte Rapidul, care cunoaşte toate cântecele, a venit la meicuri în Liga a 2-a, a 4-a, îl cunosc foarte bine, mi-e prieten. Ar fi un mare câştig pentru Rapid”, a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele