Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Rapid poate intra într-o nouă eră: "Am înţeles că din vară vin alţi investitori". Anunţul lui Răzvan Lucescu

Rapid Publicat pe 27 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20653022/1/luce.jpg


Noul stadion din Giuleşti poate duce Rapidul într-o nouă eră! Răzvan Lucescu a anunţat că echipa a devenit interesantă şi pentru alţi investitori care i s-ar putea alătura lui Victor Angelescu în această vară.
 
După un sezon regular început fulminant, Rapid a ajuns în play-out, dar trage speranţe că ar putea juca în Europa în stagiunea următoare. Pe lângă emulaţia aparte dintre fani şi jucători şi venirea lui Mutu, inaugurarea noului stadion creşte pretenţiile, iar clubul e pe punctul de a atrage noi investitori, după cum a dezvăluit Răzvan Lucescu:
 
"Fără o educaţie puternică şi de luptă e greu să ne întoarcem, dar sunt paşi importanţi acum pe care îi facem pentru dezvoltare. Aceste stadioane noi vor atrage oameni, va fi o emulaţie.
 
Datorită acestui lucru vor fi interesaţi şi alţi investitori să intre şi să ajute cluburile. Chestia asta sper să ajute şi chiar să vină şi jucători din afară. E fotbalul în lume! Mai ai nevoie şi de cei din străinătate, care să-ţi aducă experienţele, calităţile lor, iar cei de aici să înveţe de la ei, să trezească interesul celorlaţi.
 
Uite, Rapid, care a traversat această perioadă groaznică, de faliment, liga a cincea, a patra, a trecut prin liga a treia, a promovat, se salvează, are un stadion nou, lumea e atrasă de idee. E o emulaţie mare.
 
Am înţeles că pe lângă cel care are acum echipa, patronul, din vară vin şi alţi investitori implicaţi la Rapid. Rapid creşte. Din discuţiile pe care le mai am şi eu, culeg informaţii”, a spus fostul antrenor al Rapidului, pentru Sport Total FM.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele