Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Rapid pregăteşte o mare lovitură! David Miculescu, dorit de Adrian Mutu

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20673011/1/mic-bun.jpg

David Miculescu (20 de ani) a fost unul din cei mai curtaţi jucători din Casa Liga 1 iarna trecută. Jucătorul celor de la UTA a fost dorit de FCSB, dar putea lua şi calea străinătăţii.

Rapid ar este pe punctul de a da lovitura. Fotbalistul este pe lista de transfer a giuleştenilor, informează ProSport. Adrian Mutu mizează pe tineri şi astfel Miculescu s-ar plia perfect pe dorinţele fostului selecţioner de la tineret.

El e un jucător interesant, care poate juca în bandă şi în centrul atacului, Miculescu a strâns deja aproape 100 de meciuri pentru UTA Arad, iar un detaliu neştiut este că în urmă cu cinci ani s-a aflat la Academia lui Gică Hagi, iar ”Regele” regretă şi acum faptul că nu l-a păstrat.

Acum câteva luni, oficialii arădeni cereau 800.000 de euro în schimbul jucătorului, informaţie care a ajuns, de altfel şi la urechile lui Becali. În plus, UTA voia să păstreze şi 20% dintr-un eventual transfer, iar cele din urmă FCSB s-a retras din cursă. Iată că acum a revenit asupra deciziei.

Miculescu este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 1 milion de euro.

Nu a vrut să plece în MLS

Fostul său antrenor, Laszlo Balint a dezvăluit că Miculescu a refuzat o ofertă din MLS, deoarece vrea să ajungă la un club cu pretenţii din Europa şi totodată nu vrea să piardă angrenajul naţionalei U21, unde este om de baza sub comanda selecţionerului Florin Bratu.

"A fost un interes din partea celor de la FCSB, dar şi o ofertă concretă de la un club important din MLS. Cele două echipe se înţeleseseră, dar jucătorul a refuzat să plece în America. Era o sumă importantă pentru fotbalul românesc.

Îşi doreşte să ajungă la un club important din Europa. Aceasta este ambiţia lui. Pe undeva, este lăudabilă această atitudine a lui, dar este şi o presiune pe care şi-o pune singur.

Pentru a face pasul către un club important din Europa, trebuie să fii foarte bun în România. E bine că are încredere în el, că este un jucător important la naţionala U21.

Are perspective, are statistica de partea lui. Eu îi doresc mult succes, pentru că eu cred că poate reuşi",
a dezvăluit Balint, pentru AS.ro
 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele