Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Rapid pregăteşte transferuri importante în această vară. Anunţul lui Victor Angelescu

Superliga Publicat pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20731090/1/rapid.jpg

Rapid a devenit o echipă cu bani, motiv pentru care va face investiţii importante în această vară. Deşi nimic nu anunţa plecările şi venirile anterior sosirii lui Dan Şucu, acum strategia arată diferit, iar Victor Angelescu, unul dintre patronii clubului giuleştean, a confirmat detaliul.

În perioada următoare, Rapid va aduce un număr important de fotbalişti, dar va şi renunţa la câţiva, întrucât obiectivul pentru stagiunea următoare de Casa Liga 1, care va fi LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaSport.ro în continuare, este unul clar, clasarea în top şase în sezonul regular şi accederea în play-off.

Nu pot să spun un număr, dar vor pleca destui de mulţi jucători. Vor şi veni alţii, dar nu pot spune câţi.  Noi avem un sistem clar. Preşedintele şi antrenorul analizează şi văd pe ce poziţii avem nevoie jucători. Avem şi scouteri care caută jucători în străinătate. La final, eu îmi dau acordul, după ce toată lumea e de acord. Trebuie să respectăm un anumit buget.

Nu se poate să vreau un jucător pe care Nico sau antrenorul să nu-l vrea. Suntem 3-4 persoane care trebuie să-şi dea acordul. Deci, echipa face transferurile”, a spus Victor Angelescu la ProArena.

Paul Iacob, primul transfer al Rapidului în această vară

Paul Iacob, 25 de ani, este primul transfer al Rapidului din această vară. Giuleştenii au anunţat vineri mutarea, fotbalistul semnând un acord de doi ani, până la finalul stagiunii 2023/2024.

Sezonul trecut Iacob a jucat în 49 de partide pentru Chindia Târgovişte, dar nu a reuşit să marcheze. În trecut, el a mai evoluat pentru echipe precum fosta Viitorul Constanţa, Dunărea Călăraşi, ASA Tîrgu Mureş sau Gaz Metan Mediaş.

Paul Iacob are două trofee în palmares, Cupa României, cu fosta Viitorul Constanţa, şi o Supercupă a României, tot cu formaţia de la malul mării, în 2020.

Rapid a efectuat primul transfer al verii, pe Paul Iacob, fundaşul ce a evoluat în sezonul trecut pentru Chindia Târgovişte. Acesta a semnat un contract valabil pe doi ani, până în vara lui 2024.

În vârstă de 25 de ani, Paul a crescut la Academia Hagi, debutând în Liga 1 pentru Viitorul Constanţa, în 2018, într-o partidă împotriva Concordiei.

În ultimul sezon, Paul a jucat 37 de meciuri în tricoul Chindiei, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei târgoviştene.

Iacob poate juca pe mai multe posturi, cel de fundaş central, mijlocaş la închidere, însă poate evolua şi ca fundaş stânga”, a anunţat Rapid.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele