Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Rapid pregăteşte un super transfer. Louis Munteanu, sub comanda lui Adi Mutu! ”Există nişte discuţii”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20777578/1/mun.png

Louis Munteanu (20 de ani) ar putea juca la Rapid în acest sezon. Victor Angelescu a dezvăluit că există discuţii cu cei de la Fiorentina.

Antrenorul giuleştenilor, Adrian Mutu a evoluat la formaţia viola şi ar putea fi intermediar în aceată afacere. Deocamdată totul este la stadiul de discuţii.

Louis Munteanu a plecat în Italia în 2020, dar nu a apucat să joace la prima echipă a celor de la Fiorentina.

 ”Nu îmi place să infirm sau să confirm ceva pentru că nu este corect. Dacă facem un transfer, îl anunţăm atunci.

Există nişte discuţii între clubul nostru şi Fiorentina mai ales că Adi Mutu a jucat acolo, dar sunt foarte incipiente. Nu sunt discuţiile atât de avansate încât să vă spun dacă îl vom împrumuta sau nu pe Louis Munteanu.

Am avut, sincer vă spun, o singură discuţie şi atât, deocamadată. O să vedem zilele viitoare pentru că avem mai multe piste şi nu pot să vă spun acum, nu am ajuns la asemenea detalii la discuţiile cu Fiorentina”
, a spus Angelescu, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele