Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid şi-l doreşte din nou pe Denis Alibec! De ce depinde revenirea fostului vârf de la FCSB şi CFR Cluj în Liga 1

Rapid Publicat de Emanoil Ursache pe 10 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20769766/1/fcsb-fk-viktoria-plzen-liga-campionilor-25-07-2017.jpg

Rapid continuă să spere că poate realiza transferul atacantului naţionalei, Denis Alibec. Umilinţa suferită de ”alb-vişinii” contra Slaviei Praga, scor 1-7, a determinat conducerea giuleşteană să îşi dorească să întărească ofensiva echipei, potrivit ProSport.

Sursa citată menţionează că Alibec va lua în calcul o ofertă din partea Rapidului doar în eventualitatea în care nu va prinde un contract afară, care să îi asigure un salariu de peste 30.000 de euro lunar. În prezent, vârful de 31 de ani este legitimat la Kayserispor, grupare din prima ligă turcă, la care câştigă un salariu mult peste posibilităţile financiare din Liga 1.

Însuşi Denis Alibec a recunoscut că a purtat discuţii cu şefii Rapidului, însă nu ştie dacă poate să o trădeze pe FCSB, dată fiind rivalitatea între cele două formaţii bucureştene. Totuşi, Alibec a admis indirect că şi-ar dori să joace la Rapid datorită atmosferei create de suporteri.

2021-2022, un sezon modest pentru Denis Alibec

”Am vorbit şi cu cei de la Rapid! Da, dar mă gândesc că am jucat la Steaua. Şi nu ştiu dacă aş putea suporta ideea ca lumea să mă considere un trădător.

Mă iubesc mulţi suporteri ai Stelei, încă fac poze cu mine, îmi strigă numele, n-am cum să trec peste asta. Am vorbit cu mulţi rapidişti şi au zis că n-au o problemă cu asta (n.r.- cu trecutul la FCSB). Dar aşa simt eu.

Cred că orice fotbalist din România şi-ar dori să joace azi la Rapid. Are o atmosferă de vis!”, declara Denis Alibec, conform Gazetei Sporturilor.

Sezonul trecut, Denis Alibec a fost departe de forma care l-a consacrat în 2016, când a fost ales cel mai bun fotbalist al anului. El a fost împrumutat de Kayserispor pe rând la CFR Cluj şi la Atromitos Atena. În timp ce pentru campioana României a înscris două goluri în 20 de meciuri oficiale, la greci Alibec a marcat tot atâtea goluri, însă în 12 partide.

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele