Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Rapid, transferuri de 3.5 milioane de euro! UPDATE: Primele ţinte ale giuleştenilor

Rapid Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21135859/1/rapid-echipa-bucurie-gol.jpg

Rapid vrea mai mult sezonul următor, calificarea în play-off-ul SuperLigii României şi, de ce nu, prinderea unui loc de cupe europene, dacă nu chiar să se bată pentru titlu cu Farul, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. Din acest motiv, giuleştenii pregătesc mutări importante, de 3.5 milioane de euro.

  • FCSB – Rapid e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, sâmbătă, ora 20:30

UPDATE: Apar tot mai multe informaţii cu privire la mişcările de trupe pe care Rapid le poate face în această vară, investiţiile putând să sară serios de 3 milioane de euro. Se caută variante de jucători care să crească valoarea lotului, iar pe listă sunt jucători de la FCSB, Farul şi aşa mai departe.

Se pare că giuleştenii sunt interesaţi şi de Constantin Grameni şi Răzvan Oaidă, iar mutările s-ar putea face în zilele următoare. Pentru Grameni, unul dintre cei mai buni tineri din SuperLigă, Rapid ar putea plăti o sumă importantă către campioana României.

Nu există o limită. Depinde ce ţinte vor putea fi atinse. Dacă e nevoie de 3 milioane de euro sau chiar mai mult, cei doi vor face acest efort financiar. Adi Mutu va rămâne la echipă, dar e clar că are nevoie de întăriri serioase, ca să poată atinge obiectivele propuse

Mutu a fost clar. Vrea jucători cu personalitate, cu tupeu, care să facă diferenta. Plus, la mijloc, e nevoie de închizători puternici, care să asigure defensiva, dar şi să fie capabili să lege jocul în faţă”, au spus anumite surse apropiate de Rapid, conform GSP.


Se pare că acţionarii Dan Şucu şi Victor Angelescu sunt gata să aducă nume importante în Giuleşti, din dorinţa de a bifa performanţe mai bune decât în actualul sezon, din care echipa mai are de jucat o partidă. Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, i-a convins pe cei doi să stabilească un buget de transferuri, de 3.5 milioane de euro!

Potrivit Fanatik, aceasta e suma pe care Rapid va miza în această vară, pentru a aduce jucători care să crească valoarea lotului, spre bucuria fanilor, care au pretenţii mari.

Florin Gardoş a fost ofertat de Rapid! Fundaşul a refuzat propunerea

Fostul fundaş al celor de la FCSB, Florin Gardoş (34 de ani) a dezvăluit că a fost ofertat de Rapid, pe când formaţia din Giuleşti evolua în Liga 2.

Gardoş a fost unul dintre cei mai buni apărători pe care i-a avut FCSB în ultimul deceniu, fapt ce i-a adus un transfer în Premier League, la Southampton.

Pe final de carieră, Rapid s-a interesat de Gardoş, care pe atunci era recent despărţit de Universitatea Craiova. Acesta a declinat oferta, pentru a nu fi insultat de fani şi a ales să semneze cu Academica Clinceni.

 ”Am avut ofertă de la Rapid. Erau în Liga 2, cu Ovidiu Burcă la conducere. Abia ce am reziliat cu Universitatea Craiova. În al doilea rând era Rapidul, era rivalitatea asta cu FCSB. Nu am ajuns la discuţii concrete.

M-au întrebat dacă vreau să vin, am spus de ce nu. Ovidiu mi-a spus că rapidiştii mă adoptă dacă voi juca bine. Eu i-am spus că nu vreau să ajung să mă înjure fanii”
, a dezvăluit Gardoş, pentru Fanatik.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele