Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Rareş Ilie l-a impresionat pe Daniel Pancu: ”E un mic fenomen”

Rapid Publicat pe 20 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20680490/1/rares-ilie-2.jpg

Rareş Ilie are parte de un sezon foarte bun la Rapid. Iese des în evidenţă, iar prestaţiile sale îi fac pe oamenii din fotbal să declare că poate ajunge sus. Daniel Pancu a rămas şi el impresionat de tânărul din Giuleşti şi a declarat că educaţia joacă un rol esenţial în ceea ce priveşte evoluţia de acum înainte.

Până în momentul de faţă, Rareş Ilie pare tipul de jucător capabil să gestioneze presiunea, după cum a declarat Daniel Pancu.

Vorbeam cu Nico în tribună. Noi cred că am fost ultimii jucători ai Rapidului care la 19 ani marcam goluri în prima ligă. E clar că e un mic fenomen. Mi se pare un băiat aşezat. Nu-l cunosc. A fost la 2-3 antrenamente cât timp am fost acolo.

Ţine mult de educaţie şi de caracter dacă va reuşi. În România au fost foarte mulţi jucători talentaţi care s-au pierdut pe drum. El demonstrază deocamdată că e şablonul acela cu picioarele pe pământ”, a declarat Danile Pancu la Pro Arena.

Cel mai în vogă jucător al Rapidului, Rareş Ilie (18 ani) impresionează sub comanda lui Adrian Mutu, s-a transformat într-un jucător providenţial şi pentru echipă, iar conducerea giuleşteană ştie că are în curte un fotbalist care, în viitor, ar putea aduce o sumă mare de bani în conturile clubului. Când? La momentul potrivit, susţine Victor Angelescu, patronul din Grant fiind conştient că, la ritmul în care evoluează decarul, ofertele vor apărea.

Prioritatea este, logic, un transfer în străinătate, dar unul care se va face în viitorul apropiat doar în cazul unei oferte de nerefuzat. În caz contrar, planul lui Victor Angelescu şi al oamenilor din anturajul lui este să-l mai ţină pe Ilie cel puţin un an, pentru ca mijlocaşul ofensiv să capete experienţă şi să crească şi mai mult în valoare sub comanda lui Adrian Mutu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele