Ultima oră
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv

Rareş Ilie semnează cu Nice! Rapid a confirmat mutarea. UPDATE: OGC Nice a anunţat oficial transferul lui Rareş Ilie

Rapid Publicat pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20771035/1/rares-ilie-2.jpg

 

UPDATE duminică (17 iulie), ora 12:44: OGC Nice a anunţat transferul lui Rareş Ilie, de la Rapid. Francezii au postat un video de prezentare a românului.

”OFICIAL | Rares Ilie este un nou vultur. Creativul dreptaci ajunge la OGCNice de la Rapid Bucureşti. Bine ai venit, Rares!”, au scris, cei de la Nice, în postarea de pe pagina oficială de Facebook.

  • Rareş Ilie are 19 ani şi a jucat 60 de meciuri pentru Rapid.
  • El a marcat 9 goluri şi a oferit 12 pase decisive.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE joi (14 iulie), ora 19:46: Rapid a încasat mai mult de 5 milioane de euro pentru transferul lui Rareş Ilie în Franţa, la Nice. ”Feroviarii” au recunoscut acest detaliu prin Victor Angelescu, dar acesta nu a declarat, însă, suma exactă pentru care a fost cedat unul dintre cei mai buni tineri din SuperLiga României.

Da, suntem agreaţi cu clubul, mai rămâne ca jucătorul să facă vizita medicală ca să putem semna şi actele. Probabil că într-o zi, două, va pleca din ţară, săptămâna asta sigur. Sigur nu joacă împotriva CFR-ului. Nu putem să vă spunem suma, că avem clauză de confidenţialitate, dar e mai mare de 5 milioane (n.r - de euro)”, a spus Victor Angelescu, la Orange Sport.


UPDATE joi (14 iulie), ora 17:39: Victor Angelescu, patronul Rapidului, a confirmat faptul că Rareş Ilie va semna cu Nice! Clubul din SuperLiga României a acceptat propunerea grupării din Franţa, de 5 milioane de euro, dar şi jucătorul va lua un salariu bun.

Potrivit datelor din acest moment, mijlocaşul va încasa nu mai puţin de 500.000 de euro pe sezon de la Nice.

L-am vândut pe Rareş Ilie. Ne-am înţeles cu clubul francez şi a mai rămas doar să semnăm actele. Vom aduce şi un înlocuitor, dar abia ce am finalizat afacerea”, a declarat acesta, conform Prosport.


Ştirea iniţială

Rareş Ilie (19 ani), unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din Superligă, ar putea face pasul spre fotbalul mare. Presa din Franţa a anunţat, luni, că Nice este interesată de mijlocaşul ofensiv al Rapidului.

După un sezon excelent pe prima scenă a fotbalului românesc, liderul naţionalei Under 19 a ajuns, alături de Octavian Popescu, pe lista scurtă a marilor talente pe care Superliga le poate exporta în străinătate. Potrivit jurnalistului francez Loic Tanzi, Ilie a devenit un nume interesant pentru Nice, formaţie din prima ligă a Franţei.

Conform RMC Sport, una dintre cele mai de încredere surse din fotbalul din Hexagon, Nice e gata să plătească cinci milioane de euro în schimbul lui Rareş Ilie.

Cel mai bun fotbalist ofensiv al Rapidului în stagiunea 2021/2022, Ilie a marcat şase goluri şi a reuşit zece pase decisive, apoi a reprezentat România la Campionatul European din Slovacia.

Nice a terminat ultimul sezon din Ligue 1 pe locul al cincilea şi va juca direct în play-off-ul de calificare în Conference League, acolo unde va avea statutul de cap de serie şi ar putea întâlni FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele