Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

Răsturnare de situaţie în procesul lui Benjamin Mendy. Fundaşul lui City, declarat nevinovat de şase violuri şi o agresiune sexuală

Premier League Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20981056/1/bjm.jpg


Fotbalistul francez Benjamin Mendy, legitimat la Manchester City, a fost declarat nevinovat, vineri, de şase violuri şi o agresiune sexuală, de către un juriu, la finalul unui proces în Marea Britanie. Juriul nu a reuşit să ajungă la un consens cu privire la alte două acuzaţii, de viol şi de tentativă de viol, astfel că începând din data de 26 iunie va avea loc un nou proces, relatează AFP.
 
Procurorul este cel care a precizat că solicită deschiderea unui nou proces cu privire la cele două acuzaţii.
 
Judecătorul Steven Everett, de la tribunalul din Chester, a precizat vineri că o audiere preliminară va avea loc la 27 ianuarie, iar din data de 26 iunie va avea loc procesul, care va dura două sau trei săptămâni.
 
În vârstă de 28 de ani, fotbalistul suspendat de mai mult de un an de Manchester City era judecat din august la tribunalul din Chester. Acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală, el risca o condamnare la închisoare pe viaţă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele