adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Răsturnare de situaţie în procesul lui Benjamin Mendy. Fundaşul lui City, declarat nevinovat de şase violuri şi o agresiune sexuală

Premier League Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20981056/1/bjm.jpg


Fotbalistul francez Benjamin Mendy, legitimat la Manchester City, a fost declarat nevinovat, vineri, de şase violuri şi o agresiune sexuală, de către un juriu, la finalul unui proces în Marea Britanie. Juriul nu a reuşit să ajungă la un consens cu privire la alte două acuzaţii, de viol şi de tentativă de viol, astfel că începând din data de 26 iunie va avea loc un nou proces, relatează AFP.
 
Procurorul este cel care a precizat că solicită deschiderea unui nou proces cu privire la cele două acuzaţii.
 
Judecătorul Steven Everett, de la tribunalul din Chester, a precizat vineri că o audiere preliminară va avea loc la 27 ianuarie, iar din data de 26 iunie va avea loc procesul, care va dura două sau trei săptămâni.
 
În vârstă de 28 de ani, fotbalistul suspendat de mai mult de un an de Manchester City era judecat din august la tribunalul din Chester. Acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală, el risca o condamnare la închisoare pe viaţă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele