Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

Răzvan Burleanu a prefaţat CE 2024 pentru România: ”Va fi o luptă de a ne autodepăşi!”. Obiectivul tricolorilor

Echipa nationala Publicat pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21408253/1/razvan-burleanu-frf-768x577.jpg

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă seară, că dacă jucătorii naţionalei României vor avea capacitatea să se autodepăşească, atunci vor obţine rezultate remarcabile la EURO 2024.

El a afirmat că turneul final de anul viitor trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani.

“Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile. Acest EURO trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani.

Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Stafful tehnic va analiza adversarii ştiuţi deja, Belgia şi Slovacia, iar apoi aşteptăm luna martie. Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă.

Mi-aş fi dorit să reluăm experienţa frumoasă din 2016, când am avut meci de deschidere cu Franţa, aşa că mi-aş fi dorit să jucăm cu Germania. Sunt încrezător că echipa are un potenţial extraordinar de creştere în lunile următoaree. Va fi o luptă de a ne autodepăşi“, a declarat Burleanu, după tragerea la sorţi de la Hamburg.

La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri