Ultima oră
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă

Răzvan Lucescu, încrezător după înfrângerea cu Dinamo Zagreb din Conference League: "Vom lupta pentru a forţa răsturnarea scorului"

Conference League Publicat pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21517759/1/lucescu.jpg

PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul cu echipa croată Dinamo Zagreb, în prima manşă a optimilor din Conference League.

Câştigătoare neînvinsă a grupei G din Conference League, PAOK a cedat joi seara la Zagreb. Bruno Petkovic a deschis scorul în minutul 37 pentru gazde şi tot el l-a majorat în minutul 71, atunci când golul său a avut nevoie de validarea VAR. S-a încheiat 2-0 pentru Dinamo şi returul se va disputa la Salonic, joi, 14 martie.

Răzvan Lucescu a explicat înfrângerea cu Dinamo Zagreb

La conferinţa de presă de la finalul meciului desfăşurat în capitala Croaţiei, tehnicianul român a analizat partida cu DInamo Zagreb şi este de părere că nimic nu este jucat în această dulbă, deoarece elevii săi vor da totul în partida retur de la Salonic, pentru a întoarce scorul.

”Pentru unii poate că şansele noastre au scăzut la 20%, dar echipa mea va lupta acasă pentru a forţa răsturnarea scorului. Prima repriză abia s-a încheiat, nu şi meciul! Mai avem un joc la Salonic, iar PAOK a demonstrat şi în alte momente din sezon că poate reveni de la 0-2.

Dinamo Zagreb a evoluat într-un mod simplu şi inteligent, iar noi, practic, ne-am bătut singuri. Am avut posesia balonului, dar am comis multe erori şi aşa au venit golurile adversarilor. Am pierdut mingi foarte uşoare şi aşa s-a conturat rezultatul final.

N-am simţit că trebuia să pierdem la două goluri diferenţă. Dinamo nu şi-a creat prea multe ocazii. Are un atacant central foarte bun (n.r. – Bruno Petkovic), cu o personalitate puternică. El ne-a dovedit că poate marca oricând i se oferă prilejul. Pe de altă parte, atacanţii noştri nu au primit astfel de mingi la finalizare.

 

Primul gol primit în minutul 37 ne-a descumpănit. Nu am mai avut aceeaşi încredere ca la începutului meciului şi nici nu am gestionat cum trebuia posesia mingii”, a declarat Răzvan Lucescu, la finalul meciului.

Rezultate înregistrate joi seara , în prima manşă a optimilor de finală din Conference League:

  • Maccabi Haifa – AC Fiorentina 3-4 (Seck 12, Kinda 29, Khalaili 67 / Nzola 2, Beltran 58, Mandragora 73, Barak 90+5)
  • Dinamo Zagreb – PAOK Salonic 2-0 (Petkovic 37, 71)
  • Union St Gilloise – Fenerbahce Istanbul 0-3 (Batshuayi 20, Oosterwolde 84, Tadic 90+4 penalti)
  • Servette Geneva – Viktoria Plzen 0-0
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri