Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Reacţia CFR Cluj după plecarea lui Bouhenna la FCSB: ”Dan Petrescu s-ar fi bazat pe el!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20745438/1/cfr-cluj-universitatea-craiova-supercupa-romaniei-10-07-2021.jpg

CFR Cluj îl regretă pe Rachid Bouhenna şi felicită FCSB pentru mutarea de pe piaţa transferurilor prin vocea unui oficial al campioanei României, respectiv a preşedintelui Cristian Balaj.

Balaj a explicat că, probabil, Dan Petrescu s-ar fi bazat pe serviciile lui Bouhenna în sezonul următor, deoarece este un fotbalist bun. Decizia stoperului de a pleca din tabăra ”feroviară” are legătură cu scoaterea acestuia de pe lista pentru Casa Liga 1 de anul trecut, conform fostului arbitru.

”Bouhenna a renunţat la o parte din bani, şi el şi impresarul. Ne-am înţeles într-un final să plece. Este un jucător bun. A plecat din cantonament.

Dacă nu pleca, probabil Dan Petrescu s-ar fi bazat pe el în sezonul următor. Cred că FCSB a făcut o achiziţie bună. Jucătorul a dorit să plece, mai ales după ce a fost scos de pe listă anul trecut.

S-a antrenat în continuare alături de echipă, avem o relaţie foarte bună şi dacă nu ar fi avut loc această reziliere, în aceste condiţii, eu zic că ar fi făcut parte din lotul echipei pentru sezonul viitor.”, a declarat Cristian Balaj, la Digi Sport.

Rachid Bouhenna (30 de ani) a evoluat pentru CFR Cluj în 19 meciuri din sezonul trecut, în toate competiţiile, în care a înscris şi un gol.

500 de mii de euro este cota actuală de piaţă a algerianului de origine franceză, ce măsoară 1,91 metri, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele