Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Reacţia clară a lui Ianis Hagi după ce nu a fost convocat la naţională! Mesajul jucătorului de la Rangers

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21073190/1/romania-liechtenstein-preliminariile-cm-2022-5-09-2021.jpg

S-a iscat un mare scandal în momentul în care Edi Iordănescu a decis să nu îl convoace pe Ianis Hagi la echipa naţională pentru cele două meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, cu Andorra (25 martie) şi Belarus (28 martie).

Ianis Hagi, revenit după o accidentare care l-a ţinut mult timp departe de teren, nu a bifat multe minute în tricoul lui Rangers. Jucătorul de 24 de ani a jucat pentru Rangers în 5 meciuri oficiale (3 de campionat şi două de cupă), în care a adunat 88 de minute.

Edi Iordănescu a intrat chiar într-un conflict cu Gică Hagi, care nu a fost mulţumit de decizia selecţionerului. Chiar şi cu acest mesaj, Ianis Hagi şi-a arătat public susţinerea pentru echipa naţională. El a postat un mesaj prin intermediul reţelelor sociale. 

”Mereu alături de echipa naţională. Hai, România!”, a scris mijlocaşul de la Rangers.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri