Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Reacţia Cristinei Neagu, după golul FABULOS, înscris la ultima fază cu Esbjerg. ”Nu e important că am înscris eu ultimul gol, putea să îl înscrie oricine”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19487487/1/neag.jpg

CSM Bucureşti a obţinut a doua victorie în Liga Campionilor, în deplasare la Esbjerg, cu scorul de 30-29. Victoria elevelor lui Adi Vasile a fost tranşată la ultima fază.

Cristina Neagu a comentat partida şi a ţinut să puncteze faptul că a fost o perioadă foarte grea, departe de sală şi de condiţiile normale de pregătire, dar acum totul este bine şi echipa poate evolua la cel mai înalt nivel.

"Sunt bine, chiar dacă nu am jucat handbal 6 luni am continuat să mă pregătesc foarte bine şi astea sunt roadele muncii mele. Am reuşit să ne desprindem în prima repriză la 6 goluri, după care am avut câteva minute în care nu am înscris şi au înscris ele cred de 4 sau 5 ori la rând, după care s-a mers cap la cap în repriza a doua, mă bucur că am reuşit să câştigăm, nu e important că am înscris eu ultimul gol, putea să îl înscrie oricine. Cel mai important este că ne-am întors cu cele două puncte acasă.

(n.r. - Devine CSM favorită pentru câştigarea grupei după această victorie?) Mai avem foarte multe meciuri şi este prematur să vorbim despre asta. Luăm pas cu pas, meci cu meci şi încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru meciul de duminică, împotriva celor de la Rostov. O să vedem dacă putem ţine acest ritm, deocamdată ne bucurăm de cele două reuşite, două victorii din două meciuri şi vrem să pregătim bine jocul cu Rostov şi să încercăm o a treia victorie mai ales că jucăm şi acasă.
Chiar vorbeam cu fetele înainte de meci şi am spus să ne bucurăm de fani chiar dacă nu sunt fanii noştri, pentru că noi nu putem beneficia de suportul fanilor, însă ştim că ne susţin din faţa televizoarelor şi deoacamdată aceasta este situaţia, ne dorim să îi avem alături de noi cât mai repede.

Deocamdată nu este nimic câştigat, suntem la început de drum şi mai avem încă foarte multe meciuri de jucat"
, a spus Cristina Neagu, la revenirea în ţară.

  • Meciurile din Liga Campionilor la handbal, masculin şi feminin, se văd pe Look Plus şi Look Sport până în 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele