Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

Reacţia lui Ivancic, omul care a alungat emoţiile Chindiei la Mioveni: "Toţi suntem eroi, pentru că a fost un sezon foarte dificil"

Chindia Târgoviște Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

Josip Ivancic a alungat emoţiile Chindiei Târgovişte în meciul cu Mioveni, din returul barajului pentru menţinere/promovare în Liga 1. Atacantul croat, care a marcat şi în meciul tur, a egalat la unu în finalul primei reprize, scor care s-a menţinut până la final, iar Chindia va evolua în Liga 1 şi în noul sezon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19449447/1/rps7185.jpg

"Toţi suntem eroi, pentru că a fost un sezon foarte dificil. Ni s-a oferit această ocazie, de a rămâne în prima ligă, am profitat de ea şi acum trebuie doar să ne gândim la următorul sezon şi să fim o echipă mai bună, să fim mai buni la toate capitolele şi să arătăm că nu am rămas doar cu noroc în prima ligă. (n.r. - V-a fost frică de faptul că veţi retrograda, atunci când Mioveni a marcat?) Nu ne-a fost frică, dar am avut ceva emoţii şi am fost nevoiţi să rămânem calmi şi inteligenţi, pentru a duce la bun sfârşit acest meci", a declarat Ivancic.

Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1

Formaţia Chindia Târgovişte se menţine în Liga I, reuşind acest lucru după ce a câştigat barajul cu echipa de eşalon secund CS Mioveni, scor 2-0 în tur şi scor 1-1 în retur.

mail-share icon Email
viewscnt