Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

Reacţie enigmatică după victoria Rapidului cu CFR: „Câţiva mi-au dat impresia că nu au venit să câştige”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20433733/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-17-10-2021-5.jpg

Rapid a reuşit să producă o mare surpriză în meciul considerat acasă, dar jucat la Mioveni, învingând campioana en-titre a României, CFR Cluj. Elevii lui Mihai Iosif s-au impus 2-0. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Basarab Panduru a analizat duelul în direct la Telekom Sport şi s-a arătat surprins negativ de prestaţia slabă a celor de la CFR. 

„Nu mă aşteptam, pentru că Rapid în ultima vreme nu a arătat bine. A venit pauza competiţională şi cred că au analizat altfel lucrurile. A fost o tactică bună. S-a gândit bine Iosif să închidă culoarele spre poartă. Practic, în loc de patru, aveau cinci jucători acolo pe mijloc. Tactica bună. Tot ce a făcut Rapid a fost bun. 

Dar nu ştiu dacă CFR a venit pregătită pentru meciul ăsta. Am văzut câţiva jucători care nu mi-au dat impresia că au venit să câştige acest meci. Sunt jucători de mare calitate de la care aştepţi mai multe. Atitudinea nu a fost cea potrivită, iar asta mă miră. A fost de ajuns ca Rapid să marcheze două goluri ca să câştige cumva uşor”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport. 

Rapidiştii traversau o perioadă de criză, nemaireuşind un succes de 5 meciuri. Victoria este cu atât mai importantă, cu cât a venit în faţa campioanei şi a echipei din fruntea clasamentului, în actuala stagiune. CFR-ul venea după 3 victorii consecutive, iar singurul eşec înregistrat fusese în faţa Botoşaniului. 

CFR Cluj rămâne pe prima poziţie din Casa Liga 1, cu 6 puncte peste FCSB şi FC Voluntari. Rapidul a reuşit să avanseze pe locul 5, un punct peste UTA, şi se află pe poziţie de play-off.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele