Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

Reacţie fermă din partea celor de la Poli Iaşi, după amânarea meciului cu Viitorul. ”Parcă ne poartă ghinion malul mării”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20002805/1/ceata.png

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 69 din cauza ceţii dense, se va relua marţi, de la ora 16:00, live pe Look Sport!

După o oră în care cele două echipe au stat la vestiare în aşteptarea unui verdict, arbitrul Andrei Chivulete le-a rechemat pe gazon, unde le-a transmis celor doi jucători că aceste condiţii meteo nu pot permite desfăşurarea meciului. Astfel, duelul se va relua marţi, de la ora 16:00, când se vor juca ultimele 21 de minute.

Preşedintele celor de la Poli Iaşi a declarat că este o situaţie normală pentru această perioadă a anului şi a făcut o analogie cu deplasarea din sezonul trecut de la Ovidiu, exact în momentul în care s-a declanşat starea de urgenţă.

”Totuşi suntem în luna februarie, poate că este de înţeles. Parcă ne poartă ghinion malul mării, pentru că şi campionatul când s-a întrerupt din cauza pandemiei noi eram aici de vreo două seri, pregătiţi de meci” a declarat oficialul moldovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele