Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Real Madrid îl aşteaptă pe Kylian Mbappe. Florentino Perez este sigur că îl va semna pe superstarul francez în această vară

Staruri din fotbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20670900/3/mbappe-2.jpg

Fabrizio Romano, unul dintre cei mai cunoscuţi şi de încredere jurnalişti ai lumii, a dezvăluit pe canalul său de YouTube noutăţi despre situaţia francezului în vârstă de 23 de ani. 

Jurnalistul italian susţine că decizia lui Kylian Mbappe nu a fost luată încă şi o va lua în următoarele săptămâni. Fabrizio a dezvăluit că preşedintele ”Los Blancos” este extrem de încrezător că din vara aceasta, superstarul francez va evolua pentru Real Madrid.

PSG nu renunţă la Kylian Mbappe

PSG a venit cu o nouă propunere pentru golgheterul lor din acest sezon, pe care vor să îl păstreze cu orice preţ. Clubul parizian îi oferă lui Mbappe un contract pe termen scurt şi un bonus colosal la semnătură. 

Fabrizio a mai punctat şi faptul că visul atacantului de a ajunge la Real Madrid va conta enorm în decizia pe care o va lua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri