adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Real Madrid s-a înţeles definitiv cu Aurelien Tchouameni de la AS Monaco! Anunţul oficial

Real Madrid Publicat de Emanoil Ursache pe 11 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20737088/1/profimedia-0698762080.jpg

Real Madrid a anunţat oficial, prin intermediul paginii de Twitter a ”galacticilor”, transferul mijlocaşului închizător Aurelien Tchouameni, în vârstă de 22 de ani.

Conducerea ”albilor” va achita către AS Monaco 80 de milioane de euro pentru fotbalistul de care au fost interesate şi PSG, şi Liverpool. Formaţia franceză mai poate să primească alte 20 de milioane de euro din bonusuri, în funcţie de performanţele înregistrate de Aurelien Tchouameni pe Santiago Bernabeu.

Negocierile s-au derulat cu precădere în ultimele săptămâni şi au condus la un contract valabil pe următorii 6 ani între Aurelien Tchouameni şi Real Madrid.

Fotbalistul urmează să fie prezentat oficial pe Santiago Bernabeu, marţi, pe 14 iunie, când Tchouameni va efectua şi ultimele teste medicale.

 

8 goluri şi 7 pase de gol a reuşit Aurelien Tchouameni pentru AS Monaco în 95 de jocuri oficiale, în toate competiţiile. În naţionala Franţei, Tchouameni a marcat o dată în 11 selecţii. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele