Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Reghecampf a solicitat 500.000 pe an să vină la Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19897791/1/reghecampf.jpg

Laurenţiu Reghecampf a fost în negocieri cu U Craiova, pentru revenirea în Casa Liga 1. Se pare că antrenorul a vrut să contureze un proiect care să îl ajute să se bată la campionat, dar a şi cerut un salariu uriaş pentru fotbalul de la noi, unul care cu greu poate fi plătit de vreun club la ora actuală.

500.000 de euro pe an i-a cerut Reghe patronului Mihai Rotaru, potrivit ProSport. Omul de afaceri i-a spus însă, încă din start, că nu poate să îi ofere mai mult de 200.000 de euro pe sezon. Discuţiile au fost confirmate de analistul şi fostul internaţional Basarab Panduru.

Au fost discuţii, s-a discutat. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le ştim trei oameni”, a declarat fostul internaţional.

Familia Reghecampf a revenit în ţară după vacanţa din Dubai. Numele fostului tehnician al lui Al Wasal a fost tot mai vehiculat pentru banca Craiovei. Tehnicianul era aşteptat în Bănie să aducă titlul. Patronul Rotaru l-a dorit foarte mult pe cel care a câştigat două titluri de campion cu FCSB.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri