Ultima oră
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea

Revenire de marcă la Poli Iaşi. ”Poate să fie o injecţie de moral”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21518652/1/politehnica-iasi-fcsb-superliga-superbet-19-12-2023-1.jpg

Cei de la Poli Iaşi au primit o veste grozavă înainte de ultimul meci al sezonului regular, împotriva Oţelului Galaţi. Partida va fi luni, de la ora 20:00, pe Prima Sport 1.

Leo Grozavu a anunţat că fostul internaţioal Silviu Lung Jr. a trecut peste accidentare şi va reveni între buturile celor de la Poli, chiar la derby-ul moldav.

”Mă bucur că a revenit Silviu. E important că am recuperat jucătorii importanţi ai echipei, un lider, cum e Silviu, pe Roman. Nu înseamnă că nu am fost mulţumit de Ionuţ Ailenei. Venirea lui Silviu poate să fie o injecţie de moral pentru ceilalţi”, a spus Leo Grozavu, înainte de meciul cu Oţelul.

Portarul a început fotbalul la Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat şi la nivel de seniori, până în anul 2011. Silviu Lung Junior a mai evoluat la Astra Giurgiu, de unde a plecat în Turcia, la Kayserispor, unde a jucat până în vara anului 2022, când a plecat în Arabia Saudită.

Silviu Lung Junior a reuşit să se impună ca titular la toate echipele la care a evoluat în carieră, bifând 218 prezenţe în Liga 1, 125 de prezenţe în primul eşalon fotbalistic al Turciei şi 27 în cel al Arabiei Saudite.

Totodată, el are experienţă importantă şi în cupele europene, unde a evoluat în 36 de partide. Portarul care de astăzi va îmbrăca tricoul Iaşului a bifat şi trei prezenţe în echipa naţională a României, dar şi 19 la selecţionata U21.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele