Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Revenire de senzaţie în MotoGP! Marc Marquez a primit acceptul medicilor să concureze la Marele Premiu al Americilor

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20664590/1/marquez.jpg

Pilotul echipei Honda Marc Marquez a primit aceptul medicilor să concureze la Marele Premiu al Americilor, a patra etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, informează mundodeportivo.es.

Marquez, care a căzut violent la Marele Premiu al Indoneziei, etapa a II-a de MotoGP, din 18-20 martie, a acuzat ulterior probleme de vedere, suferind de diplopie (vedere dublă).

Sextuplul campion mondial de MotoGP, în vârstă de 29 de ani, a efectuat, marţi, o şedinţă de antrenament pe circuitul din Alcarras (Catalonia).

"Ieri am confirmat senzaţiile bune din ultimele zile pe #CBR600rr (n.r. - model de motocicletă Honda) şi dupa ok medicilor... mergem la Austin!", a postat pilotul, pe Facebook, alături o o fotografie din aeroport.

"Sunt foarte fericit să revin, este un sentiment grozav şi mai ales de faptul că revenirea o fac pe unul dintre circuitele mele preferate. Indiferent de situaţie, îmi place foarte mult să pilotez în Texas şi am amintiri incredibile de acolo. Avem de lucru după ce am pierdut două curse şi tot weekend-ul în Argentina, aşa că nu îmi stabilesc un obiectiv, momentan. Sunt multe lucruri de făcut şi de luat în considerare, dar important este că ne întoarcem pe motociclicletă în acest weekend", a adăugat el.

Din 2013, de când a făcut pasul la clasa regină a motociclismului viteză, spaniolul a câştigat toate ediţiile Marelui Premiu al Americilor, cu excepţia celei din 2019, când a abadonat după ce a căzut în momentul în care conducea detaşat cursa. În 2020, evenimentul de la Austin nu a avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, pilotul echipei Honda ocupă lcoul 15 în clasamentul general, după ce a terminat pe locul 5 grand prix-ul de debut, din Qatar. El nu a participat la următoarele două curse, din Indonezia şi Argentina.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele