Ultima oră
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-2, în direct la Prima Sport 1! Milanov îi aduce pe ”câini” în avantaj VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-2, în direct la Prima Sport 1! Milanov îi aduce pe ”câini” în avantaj
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami

Rezultat COLOSAL pentru atletismul românesc! Alina Rotaru-Kottmann, bronz la săritura în lungime, la mondialele de la Budapesta

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 20 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21290215/1/profimedia-0798759306.jpg

Rezultat imens pentru atletismul românesc, care suferă de mulţi ani. Alina Rotaru-Kottmann (30 de ani) a obţinut medalia de bronz, la triplusalt, în cadrul mondialelor de la Budapesta.

Sportiva noastră a avut o ultimă evoluţie de senzaţie, ce a măsurat 6 metri şi 88 de centrimetri şi astfel şi-a asigurat ultima treaptă a podiumului.

Ultimele medalii la mondialele de atletism datează din 2009. La Berlin, Nicoleta Grasu (aruncarea discului) şi Nicoleta Stoian (aruncarea suliţei) au cucerit bronzul.

La Budapesta, pe podium au mai urcat Ivana Vuleta (Serbia, 7.14 metri, nou lider mondial) şi Tara Davis-Woodhall (SUA, 6.91).

Alina Rotaru Kottmann (Steaua Bucureşti, antrenor Mihai Corucle) este calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a atins baremul în concursul de la Inneringen, cu cel mai bun record personal al ei (6.96 metri). Ea va înregistra la JO 2024 a treia prezenţă în competiţie, după ediţiile din 2016 şi 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele