Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Rezultatul fanilor furioşi? Decizia luată de Daniel Niculae înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Rapid Publicat pe 21 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21102211/1/daniel-niculae.jpg

Rapid stă pe un butoi de pulbere, iar fanii atât de lăudaţi de toată lumea, mai ales de conducere, pun o presiune, poate, nefondată pe echipă şi pe antrenor. Suporterii acţionează la impulsurile de moment, iar Adrian Mutu nu se află în cea mai bună situaţie în Giuleşti, chiar dacă a dus clubul în play-off.

Oricum, nu sunt la primul episod fanii Rapidului în care surprind, momente şocante având loc în urmă cu câteva săptămâni la un meci de handbal, atunci când au adresat cuvinte dure faţă de cea mai bună handbalistă din istoria României, Cristina Neagu.

Poate că apariţia lui Daniel Niculae în sânul echipei, în aceste zile, nu e întâmplătoare, mai ales că urmează şi partida cu FCSB, de duminică, de la ora 20:30, LIVE la Prima Sport 1.

Conform GSP, preşedintele Rapidului a mers să discute cu Adrian Mutu pentru câteva minute, la antrenamentul organizat vineri. E posibil să fi vorbit şi despre situaţia din această perioadă, una tensionată din cauza presiunii fanilor.

MM Stoica, temător înainte de meciul cu Rapid. ”Nu îmi convine ce se întâmplă”

FCSB are un meci crucial în lupta la titlu, duminică, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 1, pe terenul celor de la Rapid.

Giuleştenii sunt fără victorie în campionat de 6 partide, lucru care îl îngrijorează pe MM Stoica. Team managerul celor de la FCSB consideră că forma slabă poate fi un argument solid prin care elevii lui Adi Mutu să fie montaţi la maxim.

”Nu îmi convine ce se întâmplă la Rapid, pentru că cea mai bună oportunitate pentru ei să îşi rezolve temporar problemele. E cel mai important meci pentru suflarea rapidistă.

Au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru, de Europa, iar şansa lor e meciul cu noi. Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, acum sunt disperaţi”
, a explicat Stoica, pentru Orange Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele