Ultima oră
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off

Robinho a fost arestat! Ce pedeapsă a primit fostul mare fotbalist

Uncategorized Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21532146/1/fb-1.jpg

Fostul internaţional brazilian Robinho a fost arestat pentru a executa o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru viol, relatează bbc.com.

El a fost condamnat în urmă cu doi ani în Italia pentru participarea la violul în grup al unei femei albaneze într-un club de noapte din Milano, în 2013. Robinho, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat la apartamentul său din oraşul Santos.

Guvernul italian ceruse ca el să îşi ispăşească pedeapsa în Brazilia, după ce nu a reuşit să obţină extrădarea sa. Miercuri, un tribunal din Brazilia a confirmat decizia şi a hotărât, de asemenea, că Robinho ar trebui să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor, nu în arest la domiciliu.

Joi, un judecător de la Curtea Supremă a respins o cerere de suspendare a detenţiei. Măsura decisivă luată de justiţia braziliană a fost lăudată de multe persoane din presa locală, care se temeau că Robinho se va eschiva datorită faimei şi bogăţiei sale.

Fostul internaţional brazilian, care are 100 de selecţii pentru ţara sa, juca pentru AC Milan în momentul comiterii faptei. După ce a fost găsit vinovat, el a pierdut un apel în 2020, înainte ca instanţa supremă din Italia să îi confirme sentinţa în 2022.

Procurorii italieni au emis apoi un mandat internaţional de arestare pe numele său. Fotbalistul a declarat duminică, la o televiziune braziliană, că actul sexual a fost "consensual".

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele