Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

Robinho face apel la Curtea Supremă din Brazilia pentru a evita închisoarea

Uncategorized Publicat pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21531555/1/fb-1.jpg

Apărarea lui Robinho a făcut apel la Curtea Supremă din Brazilia pentru a evita ca acesta să fie încarcerat, după ce o instanţă a dispus ca fostul fotbalist să îşi ispăşească pedeapsa în ţara sa de origine. El a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru viol în grup în Italia, relatează AFP.

În timp ce miercuri magistraţii Curţii Superioare de Justiţie (STJ) au decis cu o largă majoritate de 9 voturi din 11 că Robinho poate fi încarcerat în Brazilia - o decizie "cu efect imediat" - apărarea fostului fotbalist a decis să facă apel la Curtea Supremă braziliană, a declarat joi pentru AFP unul dintre avocaţii săi.

Avocaţii săi au depus o cerere "habeas corpus" la Curtea Supremă pentru a-l menţine în libertate pe Robinho până la epuizarea tuturor recursurilor posibile.

Robinho, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat în 2017 la 9 ani de închisoare de justiţia italiană pentru participarea la violul în grup al unei tinere de 23 de ani într-un club de noapte din Milano. Sentinţa a fost confirmată de Curtea de Casaţie italiană în ianuarie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele