Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Roger, pe picior de plecare de la CFR Cluj? Dan Petrescu l-a scos din lotul pentru Superliga

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21003096/1/roger.jpg

Dan Petrescu a luat o decizie interesantă. Tehnicianul a decis scoaterea lui Roger din lotul pentru Superliga.

Cei de la Fanatik scriu că fotbalistul de 26 de ani este eligibil pentru Conference League şi ar putea evolua în ”dubla” cu Lazio, cu condiţia să nu fie transferat.

Brazilianul a trecut în carieră pe la: Botafogo, Vila Nova, Goiania, Atletico-Go, Kukesi, Kastrioti, Riga şi UTA Arad.

  • 17 partide are Roger în acest sezon în tricoul campioanei României, fără să marcheze.

Monedă de schimb pentru Otele?

Philip Otele, atacantul în vârstă de 23 de ani al celor de la UTA Arad va ajunge mai repede la CFR Cluj.

Preşedintele campioanei, Cristi Balaj a dezvăluit că a ajuns la un acord pentru a-l aduce pe nigerian. Mutarea era programată pentru vară, dar pentru o sumă de bani, lucrurile au fost urgentate.

De asemenea, în schimbul lui Otele, UTA are şanse mari să îl primească pe Roger.

”Otele a semnat cu noi, este al nostru din vară. Am discutat azi cu domnul Meszar, dacă e de acord să îl luăm pe Otele cu 4 luni de zile înainte. Am vorbit să dăm o sumă de bani şi un procent la un viitor transfer. Şi Roger să fie cedat la UTA. El e pregătit. Probabil se va ajunge la o înţelegere. Roger s-a pregătit, e mult mai bun acum decât atunci când a venit. A câştigat un campionat între timp.

Pentru Otele am oferit beneficii financiare, bonusuri. Otele nu ştiu cât de pregătit este, în comparaţie cu Roger. Roger poate juca şi mâine. Pe Roger îl dăm definitiv fiind al nostru. Otele este al nostru peste 4 luni oricum”,
a declarat Balaj, pentru Digi Sport.

Până acum, la CFR Cluj au venit Maglica (APOEL Nicosia), Ţâru (Jagiellonia), Peteleu (Kisvarda) şi Krasniqi (Ballkani). Pe lista plecărilor se numără Betancor (Pafos), Muanza (Apollon Smirnis) şi Gomes (”U” Cluj).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele